Äppelblom

Visst är det härligt men varför kan det inte bli lite varmare? Vi har haft två dagar med 20 grader och sedan tillbaka ner till 12 grader brrr! Jag vet att man inte ska gnälla men jag vill ha riktigt go sommarvärme nu.

Jag får trösta mig med att det är ändå tjugo grader i växthuset så där inne frodas det för fullt. Bilderna är från nu i veckan som var så de stämmer faktiskt inte det är större plantor i växthuset nu.

Växthuset i kvällssolen

Sedan har jag stödköpt lite växter ifrån Fässbergs gymnasiets plantskola. Där går mitt äldsta barnbarn Gabriel. Så spännande och där träffade jag en av mina äldsta lekkamrater, Madeleine. Vi lekte när vi var så där 5-6 år. (kul att få komma dit och se honom och hennein aktion). Det blir nog en trädgårdsmästare i familjen!

Nästa helg är det Morsdag!

Hur brukar du/ni fira det?Många är ju ensamma och har ingen att fira det med. Då gäller det att ta fram det lilla extra för en själv. Köp dig en bit smörgåstårta eller gör en liten av tekakor

Positivt tänkande funkar varje dag!

En lite tårta, kanske en smörgåstårta och en liten chokladbit räcker gott!

Hemmagjord smörgåstårta.
Maräng orm.
Fin choklad.
Scarfs med smycke en liten present är aldrig fel eller hur?