Garmin Lily

Som ni vet funderade jag länge om jag skulle eller inte, vadå? Jo skaffa mig en smartwatch. Tyckte jag hade gjort en bra förundersökning av vad som fanns på marknaden och vad som skulle kunna passa mig. köpte en Garmin Lily trevlig snygg men … jag blev inte nöjd med den! Fick den inte att funka med min telefon. Såg inte när det ringde eller vem som hade ringt det var ju en av anledningarna att ha den sedan kunde jag inte heller få fram klockan snabbt. Fick klicka och klicka på skärmen för att få fram den. (beror nog till stor del på att jag är en torris men det måste finnas fler än jag som har problem med detta).

Tack

Vilken lycka att jag handlade den just där och då med öppet köp i 30 dagar. Bara att packa ihop alla delarna och åka tillbaka dit.

Inga problem!

Vad vill du ha istället? … Det blev en apple watch. Tog inte många minuter så var den installerad, tack hjärtat som ställde upp igen. Härligt att ha en egen datakonsult.

Vilken skillnad!

Så många funktioner som jag inte hade tidigare (eller hittat) Jag kan se när jag får meddelande, mail och det går att läsa dem direkt på skärmen!

Nu ska jag bara byta armband så den blir lite snyggare! Har beställt ett men det tar några veckor innan jag får det.